Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: ...

V dnešní den a noc
já už vím, jak moc
jak moc tě miluji
a už jen lituji
toho, co bylo a není
jak lehké mámení,
vždyť byls‘ tu a nejsi,
tak řekni, kde jsi?
Autor pusinky111, 19.07.2009
Přečteno 609x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí