Chtěla jsem..

Chtěla jsem..

Anotace: ..

Doufala jsem v Tebe,
Ty jsi mne zklamal.
Srdíčko mě zebe..
To Tys ho zlámal..

Ze srdce už jen střepy mám,
nevěřím tomu, tak Tě neznám.
Měla jsem tě za víc, než si,
máš v sobě ďáblovy rysy!

Chtěla jsem tě mít ráda!
Ty sis myslel, že je to zrada?
Chtěla jsem ti pusu dát!
Ty sis myslel, že si chci jen hrát?

Proč jen se nevyjádříš?
Docela to bolí víš?!

Mrzí mě všechno, mrzíš mě TY,
jenom o Tobě Martine, jsou tyhle věty..
Autor Mausinka, 20.07.2009
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No bezvadný, moc pěkná a i rytmus máš v pořádku :) nic než supertip :) :D

20.07.2009 18:49:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí