Srdeční záležitosti

Srdeční záležitosti

Anotace: Ze života..

Je to už pár let,
co se semnou zatočil svět.
Bylo to jako z pohádky,
ale pak skok do reality zpátky.
Bylo to tvrdé přistání,
ale láskou to pořád zavání.
Zbyly jenom vzpomínky krásný
a to tajemný slůvko ,,zhasni´´
Nikdy na TEBE nezapomenu,
to tys mi udělal ze života krásnou změnu.
Vím, že už na mě nemyslíš tak často...
ale kdybys přece jen.. Prosím, zvaž to.
Svět by se se mnou znovu zatočil,
a krásnou pohádku natočil.
sice už je všechno pryč,
ale tebe ještě neopustil chtíč!
Naučil ses semnou milovat
a mít někoho rád.
Chci to být už navždy já, Ta, co v tvém srdci zůstává..
Autor Mausinka, 20.07.2009
Přečteno 522x
Tipy 1
Poslední tipující: Zasněný básník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jou, zapomněla jsem na ENTER..

21.07.2009 21:07:00 | Mausinka

ten poslední verš je v jedný řádce, a je dlouhej, to vypadá skoro jako hexametr :D zajímavý :)
básnička je samozřejmě moc pěkná, nic nemůžu vytknout :D :)

21.07.2009 11:42:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí