Té... (osel)

Té... (osel)

Anotace: Té co ovlivnila můj život. A vždy bude mou druhou půlkou.

Jak vzdát hold tvé kráse
té tváři sladké ,spanilé?
Když hloupý osel všechno spase
Jak čerstvé, tak prohnilé.

Jak k tvým nohám složit veršů pár?
Jak umlčet srdce moje?
Když pociťuje stále žár
a lásky v sobě maje.

Já osel, všechno zníčil.
Já ten hlupák nestoudný!
Cit co právě klíčil,
cit tak krásný, svobodný.

Co mi zbylo?Je prázdné ruce.
Jen oči a v nich pláč.
Každý svého štěstí strůjce.
Chybu uznám, však nač?
Autor Edmond Kadad, 20.07.2009
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí