Nedůvěra

Nedůvěra

Anotace: opatrnosti není nikdy nazbyt...ale lásce se člověk neubrání :o)

Zase jdu brzy s kůží na trh, přemýšlím čím tě očarovat,
nehlídám srdce před útoky, nevím čemu se vyvarovat.

Nabízím duši krví podepsanou, nevinnost dávno ztratila,
bylo už asi tisíc lásek, které smůlou svou jsem zabila.

Doufám, že ty už budeš jiný, schovaný před světem zákeřným,
že budeš hodný, věrný, milí… ale zatím nevěřím - nemůžu.

Má poslední láska byla zlá, tak krutou jsem ji neznala,
tvářila se přívětivě, pak během dne mě prodala – za jinou lež.

Srdce mi teď strachem buší, když zas bruslím nad okrajem.
Srdce buší při myšlence, že zrovna ty mě vedeš rájem…
Autor Justýna, 21.07.2009
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí