Déšť ve vlasech

Déšť ve vlasech

Anotace: Pro Romea...mojí múzu...

Jak kapky rosy,
déšť ve Tvých vlasech se leskl,
já chtěla aby běhaly jsme bosy,
v trávě,
polích,
po ulicích,
jak dva blázni spěchaly jsme v dešti.

Kolem nás déšť se řinul
a my smály jsme se
a kdybych řekla čas plynul,
lhala bych.
Čas nebyl.
Zastavil se.
Jen my dva v dešti stály,
v tom mokru.

Byly jsme samy,hýbali se,smály,
lidé jen stáli,
my jsme měly čas,
ten který jsme vykoupily,
všechno bylo v dáli,
my sami dva,
v jednom těle,
jednom srdci,
žily jsme v tom dešti
bděle...

Byl to týden,
měsíc,
rok.
Pro nás krátký čas,
stačily jsme říci pár slov
a pak se zastavil i hlas,
řekla jsem jen miluji tě
a přestalo pršet.

Zas.
Čas plynul.
Autor Pincik, 07.11.2005
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kapky deště...třpití se jako perly...

14.04.2006 18:50:00 | _Romi_

Jestli i vnitřně prožíváš své pocity tak naplno jak je tady popisuješ, tak musíš být chílemi nejšťastnější dívkou na světě ... :)

19.03.2006 22:40:00 | Miro Sparkus

Tak pěkně popsáno to bláznění lásky...80

08.11.2005 08:50:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí