Nedůvěřivá

Nedůvěřivá

Anotace: ...když on mi to pořád nevěří :'( :'(

Přemluvit hvězdy,
aby popadaly před náš dům
a svítily nám do oken
,
naskládat všechny vzpomínky
do jediný skořápky od ořechu,
co sis dal včera na noční stolek
,
vekreslit sliby
mezi pražce mý starý kytary,
na kterou už roky nikdo nehrál

vzdát se
či
prát se

to vše je jednodušší,
než Ti dokázat,
že Tě miluju
ze srdce
a ze všech nejvíc

*
Autor MishaX, 21.07.2009
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Zorenka Ježková, susana načeva, al-pacino, Without Love, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí