Nikdo neprohrál

Nikdo neprohrál

Anotace: basen o mych citech...a ty nejsou moc pozitivní

Necítím se sama
jen tu nejsi se mnou.
Své srdce jsem si zpět vzala
přesto mě vidíš ubrečenou.
Nedýchej pro mne
mám ještě mnoho sil.
Nehraj tu falešnou hru
oba jsme ji prohráli.
Neříkej,že tě zpět d svého srdce zvu.
Je to už dlouho,co jsme při sobě stáli.
Neodpouštej mi,
ještě ti ublížím.
Nezhasínej mi,
ke světlu stále vzhlížím.
Už nechod po mém boku
rozhodl jsi se sám.
Neposlouchej tu změt zvuků,
vždyt nikdo neprohrál...
Autor FrozeN, 21.07.2009
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí