9 dnů

9 dnů

Anotace: Už se to blíží...

Sbírka: Spolubydlící

Už jen 9 dnů zbývá
z našich společných 9 let
Šílené čekání na cokoli,
co přinese život,
co nabídne svět,
na samotu, která bolí,
když zbývá jenom závidět
vydařené vztahy známých
Už jen 9 dnů zbývá
z našich let společných
Upřímně ale nevím,
kolik z těch 9 let
mohli jsme sami sebe nazývat "pár"
Kolik z těch let jsem tě milovala
Kolik z těch let jsi mě miloval
Rozpadalo se nám to už od začátku
Šli jsme proti všemu a všem
Zaslepení něčím, co ani nechtěli jsme
Zahloubaní do nutnosti vzdorovat
Dělali jsme to dobře, nemyslíš?
Teď je na čase to vzdát
A jen 9 dnů nám zbývá
9 dnů z našich 9 let
Mám strach, ale snažím se ho přehlížet
Panikařím, ale vracím se zpět
do klidu a uvolnění,
když si uvědomím
Nic horšího snad není,
než žít s někým z potřeby, nutnosti,
než žít s někým z lítosti
Už bylo dost téhle bolesti
Jen 9 dnů a končím
Podívej se mi do očí
Vím, že to také takhle chceš
Vím, že jen ze zvyku vzdoruješ
Všemi prostředky vzdoruješ
Přetvařuješ se a lžeš
Bezdůvodně na mě útočíš
Mé rozhodnutí však nezměníš...
Autor unstoppable, 22.07.2009
Přečteno 361x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, vapiti, al-pacino, Kite.Kat, sei to do, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí