Měsíc

Měsíc

Anotace: Šílené? Nádherné...

Sbírka: TY

Vzpomínám na tvůj první pohled
Slova, co jsi nedokázal říct
Otázky v tvých přimhouřených očích
V dešťových kapkách jsi je smočil
A já v slzách svých
Vzpomínám na naše první líbání
Slova, co jsem nemohla říct
Otázky v mých vyplašených očích
Tiše ses se mnou loučil
Zatímco já chtěla víc
Dnes je to měsíc, pouhý měsíc
Přešli jsme spolu ale už pár mil
Všechno bylo tak neskutečně rychlé
od chvíle, co jsi mě políbil,
do teď, kdy klíče mám
k domu, kde jsme se milovali,
kde strávili jsme víkendů pár,
kde jsme přespávali,
když došlo víno nebo rum
Byl to divoký šílený měsíc
Propadli jsme mládí a šílenství
Jsem v tom až po uši a co ty?
Jsi mým zápasem i vítězstvím
Jsi mým trenérem i bolestí
po vážně namáhavém kole
Jsi mým každodenním bojem
se strachem, komplexy, nedůvěrou
S pocity - nevím, odkud se berou
Pocity, které jsem předtím neznala
Kromě nejistoty jsem ti snad ani nic nedala
A ty říkáš, že mě miluješ
Všem mě představuješ
Začíná to opravdu vážné být
A já tě chtěla jen políbit
tam venku v dešti,
kde tvoje oči
vzbudily ve mně touhu znovu žít
A já tě chtěla jen na chvíli
- na malou chvíli pro sebe mít
A ty mi dáváš všechno
A já - chci si to teď vzít...
Autor unstoppable, 22.07.2009
Přečteno 462x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Bíša, sei to do
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

supr... jen tak dál.... :o))

28.07.2009 17:01:00 | jedam

Fakt hezounkýýý! MOC!

22.07.2009 07:04:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí