Letní večery

Letní večery

Anotace: ;-)

Večery jsou líbezné,
sny se ve skutečnost mění,
zaplatíme nálezné,
s Tebou přijde rozechvění.

Doteků je na tisíce,
máš snad v rukou chobotničky,
všechny pálí jako svíce,
vidím letět andělíčky.

Na polštář mi usedají,
na řasách sbírají třpytky,
do Tvých očí odlétají,
nechávají vášně snítky.

Dlaní střípky něhy stíráš,
tříšť je všude mezi námi,
do náruče touhu sbíráš,
oči svítí modřenkami.
Autor nejsembásník, 22.07.2009
Přečteno 436x
Tipy 25
Poslední tipující: Písklátko, vodnař, Holis, NikitaNikaT., staruska, Bíša, Zasr. romantik, Psavec, Markéta Hl., Kars, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sladké... :-)

07.08.2009 18:01:00 | Písklátko

Ach ty modřenky... ty mi daly... krásné. ST!

24.07.2009 22:03:00 | NikitaNikaT.

Něžná...

22.07.2009 09:23:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí