Věnovaná

Věnovaná

Anotace: Ondřejovi

Na hraně vlastních možností
v dřeni vlastní duše
získávám a ztrácím,
to, co bylo mou součástí.

V očích tvých hledám milost
marnou a zvrácenou.
Jméno tvé stalo se synonymem pro minulost.

Nesuď zbytky ctností, co v sobě mám
Nešlap po mých citech, které v sobě uchovávám.
Nesuď nevinnou,
netrap nemilovanou.


Slova umí sbližovat,
slova umí zraňovat,
slova umí oddělovat

Otupělá myšlenka dřímající v koutku mé hlavy,
nemohoucí mizérie konejšící zraněná věnování v mé hrudi.
Nespravedlivá a tolik oprávněná.
Proč jen slova opovržení nezůstala nevyřčena?
Autor Megs, 22.07.2009
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, Stepbystep, Bella., páááááááá, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň a hezky napsaná.

22.07.2009 18:53:00 | Bella.

slovo je mocná zbraň...

22.07.2009 14:34:00 | páááááááá

Dřeň vlastní duše... hezký obrat. :o)

22.07.2009 14:29:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí