Už jen Ty

Už jen Ty

Anotace: ..

přátelé? zítra bude tomu víc..
zlatíčko? co mi k tomu můžeš říct?
já vím co řekl jsem, jen kamarádi..
zkusme být víc, zkusme se mít rádi..
už mi je ukradené co si teď myslí,
Ty jsi pro mě přítomnost,
teď já chci být součásti Tvé mysli..
nechci se jí pomstít tím, že budu s Tebou,
mám Tě rád, tak mi věř..
nechci se jí pomstít, chci být sám sebou..
chci Tě, tak ji neřeš..
Autor Larey, 22.07.2009
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí