Když tvé rty se jemně zchladí bílým vínem

Když tvé rty se jemně zchladí bílým vínem

Anotace: ...

Když tvé rty se jemně zchladí bílým vínem
před tvýma očima se stávám mušketýrem
Lámanou francouzštinou k tanci vyzvu dámu
ona se usměje a řekne: -Ty máš ale ránu
Knír ti moc neroste a nemáš žádný kord
a stála bych ti vůbec za nějaký ten mord?
-Já jsem muž má paní, nejsem žádné páže
udělám vše to co mi přísaha má káže
-Dobře pane, tak mě vezmi kolem pasu
potichu do ucha mi popiš moji krásu
tu krásu jedinou co nepodléhá času
ať nikdy nedočkám se šedivého vlasu
-Vaše slova paní budí ve mně rozpaky
raději mlčet nežli popisovat zázraky
a tak vše co řeknu, bude jedno jediné
nikdy více již se neohlédnu po jiné
Autor fxrro1, 22.07.2009
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Lucije, sei to do
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lehce trubadůrská...

22.07.2009 16:04:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí