Óda na smyslnost

Óda na smyslnost

Anotace: věnováno jest lesní víle vtělené do podoby jedné slečny..

Tvé sametové oči hladí mne svým pohledem asi tak, jako maminka hladívá své děťátko, když je ještě malinké a bezbranné.

Tvé krásné ruce pohybují se ladně do rytmu tvého těla a dávají tušit pocit bezpečí, něhy a svůdnosti když dotýkají se čehokoliv křehkého.

Když spíš a jen tak lehce oddechuješ, musí být krásné ležet vedle tebe a sledovat každou křivku tvého těla, včetně hrudníčku který plní se vzduchem, a na kterém spočívají ty krásné kopečky jenž probouzejí v člověku touhu.

Tvá andělská tvář mne naplňuje pocitem štěstí a krásy, obzvlášť když vykouzlí široký usměv, jenž lemován jest smyslnými růžovými rty, ze kterých se na mne smějí tvé bílé zoubky.

Tvůj hlas mne konejší svým příjemným zabarvením a tónem, skoro tak jako by ke mě promlouvala lesní víla a vábila mne do tajů lesních krás a dobrodružství.

Představuji si tě jako květinu, která mne vábí svou vůní a jakmile se přiblížím abych přivoněl, tak mne omámí a ovine se kolem mého těla, pevně a přitom tak lehce. Začne mnou prorůstat a naplňovat mne pocitem spokojenosti a štěstí.
Autor Lvicek, 22.07.2009
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Lea Aura, Pevya, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé, něžné... Skoro závidím :)

24.07.2009 18:52:00 | Pevya

povedené dilko

23.07.2009 15:43:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí