trest za lásku

trest za lásku

Anotace: slzy štěstí vystřídaly slzy smutku..

Dva roky jsou to,co jsem vedle tebe cela v bílém stála
slzy štěstí v očích měla na tebe se smála.

v bříšku kousek z nás dvou měla,
získala vše co jsem od života chtěla

Stala se tvou ženou,po chvíli matkou tvého syna,
myslela že budem šťastní,realita je však jinná

slzy v očích zase mám,však nejsou to už slzy štěstí
tyhle slzy bolí,zakladají se na nešťestí.

život se zbořil jak domeček z karet,
přemyšlím o důvodu,proč na tuhle cestu mě život zaved.

snad trestá mě za hříchy a moje vinny,
nebo má snad duvod naky jiny?

třeba mě chce jinou cestou směřovat,možná na mě čeká někdo jiny,koho bych měla milovat!?
Autor pistalka85, 22.07.2009
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: al-pacino, Gudula, WAYWARD, Kars
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuji za mile komentare:-)i za pranicka.

23.07.2009 20:51:00 | pistalka85

Utři slzu moje milá
k Literu ses přitulila
on ti slzy vysuší
úsměv zas ti zasluší
...a život jde dál

22.07.2009 20:58:00 | WAYWARD

...vítej ma Literu :-)

22.07.2009 20:56:00 | WAYWARD

Kéž najdeš toho pravého mužíčka , taťku pro svého synečka

22.07.2009 20:38:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí