Hořím...

Hořím...

Anotace: ..hořím a ani nevím kdy jsem vzplanula /Pavlovi/

Hořím. Prý kdo me uhasí?
Přemýšlím, bloumám, kdo asi?

Asi nikdo, můj plamen přesáhl už meze.
Jsi jako vánek co pod tričko vleze - a pak dělá, že nebyl.

Nenápadnost ti není cizí, jen na mě koukneš a má trpělivost mizí.

Jsem jako v hypnóze, mimo svůj běžný svět, čekám teď na všechno i na pár sladkých vět.

Co asi prozradí tvá krásná ústa? Ležím tu sama, postel je pustá.

Moci být tou co v noci ji třímáš, asi bych nespala, jen bych se dívala, jak, můj anděli, dřímáš.

Co se ti zdá? O kom pak sníš? O kom sním já, to ty moc dobře víš.
Autor Justýna, 22.07.2009
Přečteno 477x
Tipy 3
Poslední tipující: Michelle B., Bíša, Ráchel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí