Sen

Sen

Anotace: popsána jedna noc, která nakonec vyústila v dobré :)

byl to tehdy nádherný večer,
náš vztah další rozměr našel..
na začátku naše ruce splynuly v jedno,
v ten moment necítil sem nynější prázdno..
tak řekni proč, lásko?

žili sme sebou, jako roky to bylo..
tehdy jsem ještě neokusil své dno..
každý říkal jak se sami k sobě hodíme,
jako dva rubíny třpitící se na vodní hladině,
šplhající k svému krásy vrcholu,
dva milenci jdoucí spolu po molu..
tak řekni proč lásko?

najednou v krásném okamžiku večerním,
okusil jsem krásy tvých rtů,
bylo to nepopsatelné, vrchol mých dnů,
v ten moment jsem s tebou dosáhl hvězd,
přál jsem si, aby ten moment neměl konec,
aby trval dlouho jak samotný vesmír,
a ne aby skončil jak nejistý mír..
tak řekni mi proč lásko?

hodiny plynuly jako životy a přišlo to..
naše těla dosáhly jednoty,
byla to slast, byla to dokonalost,
byl sem na vrcholu, neměl sem žádnou slabost..
to byla má cesta k dokonalosti,
vedoucí přes všechny strasti,
které sem překonal rychle a jednoduše,
jako déšť pod sebou čistícíš vše..
noc skončila, byl sem šťastný, dokonalý,
byl sem s tebou lásko..

tak řekni mi proč?
si mi řekla na druhý den,
že pro něj se rozhodneš a tohle byl jen pouho pouhý sen
Autor Larey, 23.07.2009
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí