Srdce

Srdce

Anotace: Láska, no...

Sedím, dívám se z okna,
připadám si, jak slepice zmoklá.
Srdce mé s mozkem se přelo,
že prý umřít by chtělo.
Trápí se, nechce už žít,
lásku, chtělo by mít.
S láskou vzplane plamínek
a pro něj mnoho vzpomínek.
Vzpomínek mám dost a dost,
na tu hořkou minulost!
Láska to vše odvane,
myslet na ně přestane.
Srdce prosí dál a dál,
ale mozek se mu smál.
Na, tu máš lásky kapičku,
snad vydrží ti chviličku.
Srdce jásá, děkuje,
velký cit mu slibuje.
Za pár dní je slunce šťastné,
skoro víc, než slunce jasné.
Z kapky lásky moře má
a už se jen usmívá.
Autor PsavecIvra, 23.07.2009
Přečteno 372x
Tipy 9
Poslední tipující: Květka Š., Mbonita, poustevník Jirka, david66, Radek.oslov.Šafárik, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.A vítej na literu.

24.07.2009 22:11:00 | Květka Š.

krasné

23.07.2009 15:44:00 | Radek.oslov.Šafárik

:o))...jojo láska...

23.07.2009 15:40:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí