ty víš!!!!!

ty víš!!!!!

Anotace: ja vím ale ,nikdy nepovím!!!!

Na těch lavičkách co sedíme
v srdci city chladíme
kusem ledu nebo tak
miluji tě je to tak

Když jsem stebou umírám
srdce se mi láskou vzpírá
v noci se mi zdají sny
kašlu na ně chci víc snít

jen ty víš a nepovíš
lásku mou mi projevíš
v náruči bych usnula
ve tvé slastně ležela

jen ty víš co cítím
po tobě šílím vířím
ty jsi muj pan
a ja tvuj šarm

..........vlku.......
Autor vlcatko, 23.07.2009
Přečteno 572x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, P€ŤULK&
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo to je!!!

10.08.2009 10:36:00 | vlcatko

Krásné, zamilované. ST.

09.08.2009 19:26:00 | P€ŤULK&

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí