Zakázaná láska

Zakázaná láska

Anotace: ...

Když máš někoho rád,koho nemůžeš mít.
Nezbívá ti nic jiného než o něm snít.
Nechceš už se na štěstí jenom dívat,
chceš ho už konečně taky prožívat.
Rána na duší se sama nezahojí,
zvlášť když ze smutkem se spojí.

Když slunce jde spát
a tma okolí zahltí,
najednou se sen všude kolem rozletí
a ty se už nemusíš bát.
Už nemusíš se bát odmítnutí,
když sen tě teď nutí,
si své touhy prožívat.
Autor terca111, 23.07.2009
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí