Je to láska? Proč ten zmatek?

Je to láska? Proč ten zmatek?

Anotace: zvláštní..

Proč mám v srdci zmatek
Proč jsi tam ted' ty?
Ty!O kterém bych nikdy neuvažovala...
Jenže táhneš mě k sobě...
Připoutáš můj pohled...
Vím,že mě taky vidíš..
Naše objetí...to všechno...
Ale máš rád ji a nebo mě?
Stejně s tebou nemůžu být...!
Můžu jen o tobě snít!
Ale jednoho se bojím!
Bude se to všechno opakovat?
Nebo začnu znovu žít..?
Autor Andííí, 23.07.2009
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Atilla, Dygi, Elisha, JohnyD., ilona, susana načeva, al-pacino, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wauky :-))ST za super básničku!

12.06.2010 14:52:00 | Zorenka Ježková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí