Lásko

Lásko

Anotace: ..

Sbírka: Složka č. 2 uzavřena

nikdy jsem tě neviděl, přesto vím že jsi,
nikdy jsi mě nepotěšila dotykem,
přesto já tebe cítil jsem..
v jednu chvíli jsi mé srdce hřála,
stejně jako oheň z kamen sálající,
v druhé jsi ho mučila,
neváhala jsi, jako kat popravu konající..
přicházíš jako hrom z nebe řvoucí,
odcházíš dlouho a v ten moment prosím,
čase pomoz mi..
už mě slyšíš? chci po tobě vysvětlení,
já si tě nežádal,
neprosil sem tě o do mého života vstoupení,
neodpovídáš? mluvit umíš,
přeci mé srdce tak často před rozumem přemlouváš..
jestli se teď stydíš, tak to je dobře, to bys měla..
doufám že to bylo naposledy,
co do mého života jsi bez povolení vstoupila !
Autor Larey, 24.07.2009
Přečteno 447x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí