rituály.

rituály.

Anotace: něco starýho, co sem našla při stěhování.. a vůbec netuším, kdy sem to psala..

Mléčně bílý tělo
před tebou ukryju v černý krajce,
oranžový nebe,
nedokážu usnout,
čtu o spalujícím slunci v Arles.

Odlety do A. byly zrušeny,
letiště se plní kufry,
dělí nás pomyslná dálka.
Ve snech,
zmítaná horečkou,
vidím ruce mejch nejbližších,
spoušť foťáku.

V záři reflektoru na nočním stolku
dělám zavržený umění,
poslouchám bublání vody v topení
a noc je zase den.
Kočka na parapetu,
černý kafe,
sprcha
a milión ranních rituálů.
Jen ne to milování s příchutí ospalek.

Na tramvajový zastávce
čekám na nevyřčený výčitky,
ruce jsou cejtit kouřením,
rituál zapínání knoflíků.
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Fighting Dreamer, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí