Rozhovory

Rozhovory

Anotace: Jak zachránit řeč při komunikaci beze slov. A nebo to je o něčem jiném?

Hlasem i očima
rozhovor začíná,
slyšíme navzájem
to co nás zajímá.

Následně rozhovor
slova už nesnese,
oba dva cítí však,
že vzduchem nese se.

Potom i dotyky
o mnohém vypráví.
Jako dva knoflíky
zapadlé do trávy.

Srdce i hormony
promění řeči styl.
To když si Robinson
ostrov svůj osídlil.

Rozhovor slova svá
nakonec pomíjí,
duše se do duše
navzájem propíjí.

Kruh se vždy uzavře
- rozhovor zachrání
na podzim? na jaře?
jen dětské žvatlání.
Autor Ravane, 08.11.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sedí všechno, jak to má být, dokázala i potěšit!

09.11.2005 10:22:00 | Krtica

To je šikovná básnička..krásně rytmická:)

08.11.2005 13:58:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí