Lust = touha

Lust = touha

Anotace: Význání touze. Protože samotná touha je někdy víc než požitek ze skutku.

Má lásko.
Něžná krásko.
Když oči tvým směrem otáčím,
cítím že do pekel kráčím.
Vyslovím tvé jméno.
Tvé jméno je Chtíč,
a náhle je vše pryč.

Nedokáži říci ne,
noci mám bezesné.
Volám po tvé přítomnosti
a kašlu na své povinnosti.
Hledám v tobě nevinnost.
Snad cítím, že je to má povinnost.

Tvé tělo plné žáru.
Hořím, asi se proměním v páru.
Oh, má Lust,
tohle je ta pravá slast.
Autor Kvitko5, 24.07.2009
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí