Jaké to bylo?

Jaké to bylo?

Anotace: zamotaný zamilovaný kruh

Jaké to bylo,
když jsi tu stál?
Jaké to bylo?
Už zapomínám.

Řekla jsem Ti,
že Tě mám ráda.
Řekla jsem to,
no paráda!

Ty jen stojíš
a přikyvuješ,
a pak mi řekneš,
že mě též miluješ.

Řekl jsi mi,
že mě máš rád,
ale že nikdy nebudeš víc
než kamarád.

A já jen čekám,
nic nedělám,
oči už od slz
zmáčené mám.

Proč, proč jen mě týráš?
Řekli jsme si už všeho dost
a je to jen Tvá drzost,
že mi ruku svíráš?

Jak to tedy s námi je?
Proč mi nedáš pokoje?
Autor A'tuin, 24.07.2009
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Xindy, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbilo... Tip... :)

09.08.2009 18:08:00 | Xindy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí