Má milá...

Má milá...

Anotace: Pár romatických veršů... Kdo to poznal ví. Kdo ne pozná.

Je mi z tebe, milá, zle!
Kolik jsi jich vtáhla do postele?
Kolikrát jsi se po tom nemohla hnout?
Kolik jich musíš ještě přefiknout?

Myslíš si, že jsi anděl?
Jsi laciná, utahaná kurva!
To je tvůj pravý úděl.
A proto já říkám znova!

Je mi z tebe, milá, zle!
Kolik jsi jich vtáhla do postele?
Kolikrát jsi se po tom nemohla hnout?
Kolik jich musíš ještě přefiknout?

Milá, jsem snad příliš krutý?
Jsem snad zrůdný netvor?
Pokud ano. Můžeš za to ty.
Jen ty a tvůj prolezlý otvor.
Autor Edmond Kadad, 24.07.2009
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí