Život bez tebe ...

Život bez tebe ...

Anotace: Jaké to je bez milované osoby? Bez té jediné lásky, kterou jste milovali? Nedokážete se již více zamilovat a vy to víte!

Zabil jsi ve mne lásku,
zabil jsi ve mne cit,
zabil jsi ve mne veškerou naději,
kterou jsem mohla mít.

Kleješ, ale stále o mne sníváš,
avšak pouze když v osamění býváš.
Nemohu být s tebou, ale ani s jiným.
Na otázku: ,,Koho tím viním?"
Odpovím "Tebe!"
Jako blesk z temného nebe
se zde objevíš, políbíš a odejdeš.
Co když už mne nenajdeš?
Ale to te netrápí,
snad jen úzkost... Ta tě polapí!

Kde jsem já a kde jsi ty?
K čemu tyhle trampoty,
když nemůžem být spolu!
Ale ani bez sebe!
Když vidím rozkvetlé áleje,
hrdlo se mi svírá, ničí mne to... pomalu!
Trápím se snad ze žalu,
či velké lásky k Tobě?
Nepoznávám se v této době

Proto prchám a vracím se zpátky,
cestu hledám, procházím zavřenými vrátky,
abych našla směr a ztratila duši,
jenž propadla lásce... marnivost jí sluší!

Obklopena zvláštními lidmi a stejným člověkem upadám do prázdna,
nevidím Tě, pouze ta okna,
která tu zobrazují oheň, jenž mezi námi vzplál.
S povzdechem je zavřu a odcházím dál...
Autor ellen.fanci, 24.07.2009
Přečteno 484x
Tipy 6
Poslední tipující: Raziel PsyDearth Characith, al-pacino, WAYWARD, Kamil Princ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naaadhere

26.07.2009 02:28:00 | Raziel PsyDearth Characith

Děkuji za překvapivé komentáře:) Já osobně jsem své dílo považovala za brak. Ale okolnostmi jsem byla donucena změnit názor. :)

25.07.2009 23:40:00 | ellen.fanci

...dal jsem tip,protože bez tipu nerad komentuju...jen k anotaci,láska není jen jedna,je jich více,moc brzy zamilovanosti říláme láska a to je omyl

24.07.2009 23:38:00 | WAYWARD

Dobre ctiva a znele narymovana basen.

24.07.2009 21:47:00 | Kamil Princ

hmmm ...
Myslím, tedy spíše uvažuji,
že je to mo pěkný.
Povedený prvotinko :)
Určitě máš talent,
jen tak to nezahoď a
napiš další ze srdce :)

24.07.2009 20:02:00 | NotHot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí