PROMLUVA KE CASANOVI, DÍL 3.

PROMLUVA KE CASANOVI, DÍL 3.

Anotace: Škoda, že to nechápeš.Musím se z tebe vypsat.

PROMLUVA KE CASANOVI, DÍL 3.

Můj život je důkaz prosté existence..
Tragikomedie v nás.
Upokojena pouhým uvědoměním..
Že důvodem jsi všeho...
Život jde snáz.

Miláčku.Spící na dně mé duše.
Poté, co jsi otevřel naději...
Se nebojím ničeho
A děsí mě všechno
Tak se neprobouzej raději.

Tvůj projev, pohled, vliv k nezaplacení..
Vím, Ty žiješ naplno.Že neztrácíš čas..
V sobě, jeden v druhém ztracení...
Zatracen jen jeden z nás.

Tys..

Zastav se a ohlédni za sebe.
Co vidíš...?
Je to BOLEST.

Promlouvám k tobě, pro mě přechodném období
Že vzít ji může jen, ten, kdo ji způsobí.

Tvá NENAPRAVITELNOST.

Ach... zaslepenosti.
Cožpak nevidíš krásu duše?
Nevím, mistře souznění...
Když na tebe mluvím, posloucháš... ale hluše.
Autor Turmalina, 08.11.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju!Tady to totiž někdo uměl přesně vystihnout...:o)

10.11.2005 19:33:00 | klubíčko

Tak tohle je fakt nááádherný,přesný!

10.11.2005 13:33:00 | Lonely

Poslouchají hluše, zrakem už jinde cílí, svou píli, mají jen pro zisk přicházejících souznění a kvůli nám, se rozhodně nezmění...

09.11.2005 10:46:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí