Navždy a dýl

Navždy a dýl

Anotace: tohle je z mého srdce...

Navždy a ještě dýl
mi byla láska slibována.
Už nikdy nenajdeš cíl
a já budu navždy sama.
Protože at budu kdekoliv
budeš tam v duchu se mnou.
At budu dělat cokoliv.
V mých vzpomínkách budeš se mnou.
Navždy a dýl si lhát
Navždy a dýl,si věrnost přísahat
Nevzal jsi mi sen
Jen si mne rychle probudil
Nemyslím na tebe každý den
jen si něco ve mě zahubil.
Dávno k tobě necítím lásku.
Krátce tě nenávidím.
Dávno ve mně nevidíš svou krásku
a já už jí nezávidím....
Autor FrozeN, 24.07.2009
Přečteno 530x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, jima, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí