Pohádka života

Pohádka života

Anotace: opět jedna psaná v hluboký depce,ale snažila jsem se to brát trošku s nadhledem

Zatluč mi hřebíček do mojí rakvičky,
zatluč ho pořádně až po okraj hlavičky...
Neboj se přitlačit,ze smrti nemám strach...
No tak to dokonči,vždyť ty jsi můj vrah...

Na pomník napiš mi,že žila jsem pro tebe,
i když jsem tušila,že nepůjdu do nebe...
Obětovala jsem Ti část svýho života,
teď mě bůh trestá,čeká mě samota

Všem co mě znají,prosímtě řekni,
že bez tebe cítím se,jak bez vody leknín.
Omluv se taky,že chvíli se trápili,
však ten můj odchod pořádně zapili.
Nezapomeň taky na moji rodinu,
sděl jim všem tu radostnou novinu.

Tak už je po všem,pohádka skončila,
po pravdě řečeno,tak nic moc nebyla...
Autor Radushka, 08.11.2005
Přečteno 514x
Tipy 1
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Jo jo, láska je někdy fakt krutá-také to dobře znám. Stejně ale ať je jaká je, hlavně že je.

10.11.2005 16:17:00 | Lenka Ikarro

Tohle dobře chápu, taky mám svého osobního trapiče...;-)

09.11.2005 11:07:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí