Neplač, lásko

Neplač, lásko

Anotace: .

Těsně nad ránem
zahynul mi sen:

Viděl jsem křídla motýlů
a Tebe bez šatů.
Slyšel jsem padat slanou vodu,
pramenící ve Tvém oku.

Neplač, lásko..

Až po tomhle dni
všechno zmizí ve tmě,
zas tu budou moje sny
a s nimi moje básně.
Autor Tecka 2, 25.07.2009
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí