Láska

Láska

Anotace: jako vždy o lásce pro lásku

Schovaná pod nánosy ledvinových kamínků,
v koutě, temném jak bezměsíční noc,
klubko duší v třepotu větru se třese,
bojí se o krok, o krok udělat kupředu.

V zátiší malovaném pro milované,
temná postava na krajích popelnic,
své sólo se zpěvem kocouřím,
v náruči malířově se oddává.

Pod mosty, přes řeky tolikrát bez břehů,
v rouši vdáváš své tělo,
pro žiletky smrtelníků, ach ty nesmrtelná,
leč mírou básníků stále opěvovaná.
Autor Láďa, 25.07.2009
Přečteno 406x
Tipy 9
Poslední tipující: Churry, ziriant, Bíša, WAYWARD, Mbonita, CorrimsonTom, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu, Láďo, je tu silně přeláskováno, což je velmi dobře,že
ST

25.07.2009 20:58:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí