Plamen vášně

Plamen vášně

Anotace: Pro Tebe, jenž odemknul jsi brány mojí inspirace a s osudem mým uzavřel jistý druh konspirace... :o))

Štětina luku tvého vstřelila Amorův šíp
do skuliny mého srdečního svalu,
vykoupaného už v tolika litrech bezesného žalu,
on narušil nenadálou silou ten jeho kmit.

Plamen vášně zažehl se znenadání,
vášen chytila posvátné jeho opratě,
extáze překrásná se nade mnou sklání
a to vše v jedné utajené komnatě.

Bezesnou nocí k hlubokým výšinám stoupajíc,
tancem dvou těl v odrazu měsíčního svitu,
podléhajíc jeho zběsilému kmitu,
vidím Tvou smyslnou překrásnou líc.

Dobili jsme ráje touhou svých nahých těl,
odkrytá tajemství umlčíme vzpomínkou krátkou,
to jen Ty jsi tohle všechno mohl a směl,
já oslavím ji pouze touhle skromnou řádkou.
Autor Ráchel, 26.07.2009
Přečteno 558x
Tipy 4
Poslední tipující: Indigo, Meriel, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Stvořena pro lásku...:)

01.08.2009 10:55:00 | Indigo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí