Pobláznění

Pobláznění

Anotace: a to zas na nějakou dobu stačí...to jsem nechtěl psát v červenci vůbec, to jsem zas dodržel svůj slib..

Poblázněn jak malé kotě uvízlé na stromě,
plachost je mojí nejvěrnější zbraní,
všeho co mohu vzdávám se a tím to užírá mě,
vždyť s tvým polibkem lehké by bylo spaní.

A nocí šapitó změněno na hřbitovní kvítí,
co v trsech měsíčním světle poblouznění tančí,
kdy manéží své tělo vláčíš a oči ti svítí,
možné by bylo trápení o to vše snazší.

Kdy v doteky své oči svět měnil,
pro touhu co v korunách oblaků zapomněl,
poslední z posledních svých sil,
protože své srdce nikdy s nikým neměnil.
Autor Láďa, 26.07.2009
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždyť je to součást života! Jen piš. Pokud to bude takhle, pak je to jen to nejlepší! "o)

26.07.2009 19:55:00 | Churry

Jen se vypiš...

26.07.2009 19:11:00 | Bíša

Ať chceme nebo ne, někdy prostě psát MUSÍME. A díky za to.

26.07.2009 17:10:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí