Noc

Noc

Anotace: Krásná noc,sama v posteli a myslím na to co bych chtěla v tuto chvíli opravdu hodně .....

Okouzlující tajemná temná noc,
já chtěla bych Tě tu moc.

V té prázdné posteli,
my nebyli jen přáteli.

Já ležela v tvém náručí,
dělala to,co srdce poručí.

Poslouchala Tvé srdce,
a na hrudi Tvé měla ruce.

My,koukali se z okna do noci,
toď vliv měsíční moci.
Autor Dark dream, 26.07.2009
Přečteno 511x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, Hloupá Květinka, Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí