BEZ TEBE

BEZ TEBE

Anotace: dvě srdce a každé jinde a přitom patří sobě..navždy

Teď už nikdy nedozvím se,
jestli láska je stálá nebo vzdálená,

je to pár dní, kdy odešla si,
slýchávám slova neměnná.

Tenkrát si řekla,

láska je dotek duší,
miluji, ale chci víc.

A pak si ukralda tu mou.

Jsi zloděj duší,
černou tuší,
zůstává vzkazů pár,

ten žár tvých úst, chci smít,
lásko,

jen nevím jak dál žít,
když z duše mám je cár.
Autor Irsten, 26.07.2009
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí