než

než

Anotace: ... se probudíš ...

.
někdejším
vzpomínkám
rozpačité
ráno včas
napoví

můj milý
až se probudíš
já jen zabloudila
do tvých snů
zrcadlem
pouze
ke tvé
snivé touze
ve žhavé noci
a zatímco si spíš
ze své moci tě odčaruju
a vrátím se zase tančit
mezi svoje sestry
můj drahý milý

proč se už
probouzíš
.
Autor a_tao, 26.07.2009
Přečteno 401x
Tipy 16
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Lota, isisleo, nejsembásník, al-pacino, Psavec, janewe, jedam, Mbonita, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí