Neznámý

Neznámý

Anotace: Jako bych zapomněla na jeho horší JÁ

Neznám jméno, jsi to ty
Šeptaly si naše rty
Jeden večer pouhý v roce
Po těle když bloudí ruce
Tráva s rosou, když mokře zebe
Do noci spadlo chladné nebe

Spadlo mi měkce do klína
Chvíle, vteřina, touha nevinná
Loučit se minuty možná roky
Pak zase k sobě směřovat své kroky

…Sním…

Jak se tiše plížím z pokoje
Dnes vzdala sem se bez boje
Jak kočka tichá, jak kočka hbitá
Uteču ti když venku svítá

Sám v pokoji, když spí tiše
Spí, když ze sna klidně dýše
Možná, že se ozveš znovu
Zas budeme šeptat novu
Dnes zůstanu až do rána
Navždy Tobě oddána
Autor 3Cherry, 26.07.2009
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí