Už si vážně nevím rady...

Už si vážně nevím rady...

Anotace: Kde jen je ta chyba...?

A zase je vše jinak
jinak než jsem si přál
zas obchází ten přízrak
ta smůla, jíž tolik jsem se bál.

Už tak málo času
a tolik milovat bych chtěl
kde jen hledat,kde hledat spásu
kde najít ji a souznění dvou těl.

Nic nedaří se a ani práci nemám
a tolik bych rád v klidu žil
když ke konci svého bytí spěchám
vše rád bych v dobré obrátil.

A duše má trápí se a klidu nemá
když osud zas karty mi zamíchal
pak není radosti a tvář moje němá
karty mi osud moc špatně namíchal.

Tak bráním se osudu
a doufám stále
když vím že věčně tu nebudu
pak věřím že namíchá jen esa a krále.


Přátelé poeti,šťastní i smutní
svůj život prohrávám,to svěřuji Vám
tak ztrácím se okolí a to den po dni
když vůli k životu jen malou mám!
Autor vladyka, 26.07.2009
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: nejsembásník, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vůle základ žití,tak bojuj a přečti si můj výplod :) >FÁTUM< /momentálně dnes poslední/

26.07.2009 23:30:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí