Když už tě nechci

Když už tě nechci

Anotace: ...koho to víc bolí?

Ztracená v nejistotě,
Opuštěný kůl v plotě,
Napůl utopené kotě,
Cos našel v levé botě,
Ke které pravá chybí.

Zničená sama sebou,
City, co zraňují a zebou,
Už nechci být s tebou,
Být jako stižená kletbou,
Kterou nemá kdo vyslovit.

Láska ztratila se někde, kdovíkam,
Už není nic, co ti dám,
Bolí to, sama to znám,
Když srdce je jen krám,
Který nikdo nechce.
Autor Juliete, 26.07.2009
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: no.signal, Zefi, nejsembásník, Bíša, jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluju tvoje básničky máš talent <3

14.08.2009 18:06:00 | no.signal

...neboj vstoupí tam nový "zákazník"

26.07.2009 23:21:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí