Zvláštní sen

Zvláštní sen

Anotace: ...sen o tom jakého bych tě chtěla mít...

Zdál se mi včera zvláštní sen,
i Ty sám byl jsi v něm,
byl jsi jako hollywoodský akční hrdina,
i jako tulák, jenž před mrazem si kabát zapíná,
jako teenager na rockovém koncertě,
i jako bezbranné dítě, co, nechtěné, je na cestě,
byl jsi jako vášnivý a něžný básník,
však hrubý, neotesaný jak chasník,
byl jsi bláznem, avantgardním umělcem,
schovaným pod máminou sukní zbabělcem,
byl jsi milionář, pod oknem mým, s kyticí růží,
chudý student, co, v hospodě na rohu, i za sirky dluží,
v beránčím rouše ukrytý vrah,
bláhový král všech lučních trav,
byl jsi vším, čím jsem Tě chtěla mít,
jen svíčku sfouknout a přestat snít.
Byl jsi mým snem a já zase tvým,
teď jsem tu sama a vymýšlím rým... (a ty jsi s kým?)
Autor Atropabelladonna, 27.07.2009
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí