Jenom stín

Jenom stín

Anotace: ...

Netoužím po tom být jen pouhý stín
jen čekat, než se světlo zhasne
zbyde jen vzpomínka, ale já zmizím s ní
pak zatoužíš po stínu časně
nemám odvahu za sebe se bít
nemám to srdce ztratit vše a nic
chtěl bych naše lásky pochopit
a šťasten s Tebou být...
leč nevím jak...
Autor Hmota, 27.07.2009
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Gudula, jesterka, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trpělivost
a zjisti co chce ona ... možná by sis se divil

27.07.2009 10:03:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí