O tobě

O tobě

Anotace: To nic, to je jen vspoura hormonů... Dočasné pobláznění...

Vstoupil si do mého srdce,
pohledem svým si mě dostal.
Tak zamysli se přece,
kdo ti to vlastně poslal.
Tvé modré oči jsou mi vším,
večer často o nich snívám.
Čím je mi tvůj úsměv, netuším,
ale pocit, že se díváš, mívám.
Láskou k tobě srdce se mi svírá,
tvou tvář, stále si maluji.
To, co cítím neumírá,
jenom tebe miluji.
Chtěla bych se do těch očí dívat,
kéž by si mě také měl tak rád.
Něžně rty tvé líbat,
budu si navždy přát.
Ty jsi tak moc milý,
je mi smutno velice.
Ten tvůj úsměv roztomilý,
miluji tě nejvíce.
Autor PsavecIvra, 27.07.2009
Přečteno 658x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, al-pacino, PrinceznaHeliovýchbalonků, Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí