Zmámená /Liberian Girl/

Zmámená /Liberian Girl/

Anotace: Nádherná exotická písnička Michaela Jacksona. S imaginární dívkou... :)

--------------------------------------------------------

ZMÁMENÁ
/Liberian Girl/

Teď snad Bůh dá
Lehni si do trávy sem
Pryč starost
A buď jak zmámená.
Ať Tvůj sen změní Ti svět
Co to znamená?

Buď stále ta svá
Když tělo své skryješ do houfu snů
A vylovíš city
Snad říci mám tě rád
Přemýšlet kam se hnát
Volnost tak uč se znát
Však já tě znám, má zmámená.

Jak zmámená
Koukáš do ohně pravdy
Co vidíš tam teď?
Lži a křivdy.
Polib mě, až pan Měsíc
Vyjde na obzor.

Jsi jak zmámená
Dřevo plápolá, třísky lítají
A vítají oheň
Snad nechceš zase říct
Že dál nemůžeš už víc
Tak vyjdi mi už vstříc
Zmámená jak mátoha jsi.

Buď stále ta svá
Když tělo své skryješ do houfu snů
A vylovíš city
Snad říci mám tě rád
Přemýšlet kam se hnát
Volnost tak uč se znát
Však já tě znám, má zmámená.

Buď stále ta svá
Když tělo své skryješ do houfu snů
A vylovíš city
Snad říci mám tě rád
Přemýšlet kam se hnát
Volnost tak uč se znát

Však já tě znám, má zmámená.
Buď stále ta svá
Když tělo své skryješ do houfu snů
A vylovíš city
Snad říci mám tě rád
Přemýšlet kam se hnát
Volnost tak uč se znát
Však já tě znám, má zmámená.

--------------------------------------------------------
Autor Zasněný básník, 27.07.2009
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Danik, kroužek, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí