Tož kde?

Tož kde?

Anotace: Ve víně je...

Ne ve mně,
ve sklenici
byla vina!

Sedíme ve vinici
Válím nudou
plod země
hvězdu rudou
od Tramína
po jazyku
Máčím rtíky
V mžiku
žár veliký
srdce rosí
a předsevzetí
touha kosí
Rozpíná mi rozhalenku

V sobě spleti
procitáme pod keři
révy vinné...
Uklízíme prázdnou sklenku
A on mi nevěří
Což je divné

Ne ve mně
Ve sklenici
byla vina

Že jsem jako po vichřici
láskou sladce ovíněna
Autor rezina, 27.07.2009
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..varování ministerstva zdravotnictví: ve víně se můžete utopit..:)

27.07.2009 22:05:00 | Zeno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí