Nechci

Nechci

Anotace: Nechceme,však občas se s tím musíme smířit...

Nechci jen tak světem kroužit,
nechci se bez tvé přítomnosti soužit,
nechci jen odleskem tvým býti omámen,
nechci bez tebe prožít už ani jeden den.

Nechci s tebou žíti ve snu jen,
nechci býti pouze noci otrokem.
Nechci se už ani probudit,
nechci vědět že tě po svém boku nesmím mít.

Nechci býti jen schránkou prázdnou,
nechci býti tím jehož oči hasnou,
nechci býti ničím jiným než jen tvým,
nechci vědět že svůj sen nenaplním.
Autor greapy, 28.07.2009
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: LeeF, destovecka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí