Večer

Večer

Anotace: mé pocity =) .... kdyžtak komentáře =)

Měsíc na nebi svítí,
já na něj koukám.
Ozářil už i luční kvítí,
myšlenky své poslouchám.

V záři,stíram slzu,
ze smutku,radosti.
Mám Tebe,svou múzu,
a tolik starostí.

Pofukuje lehký vánek,
v srdci Tvůj úsměv.
Žádný spánek,
jen piáno a japonský zpěv.
Autor Dark dream, 28.07.2009
Přečteno 552x
Tipy 4
Poslední tipující: Prokešová, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí