Obraz

Obraz

Anotace: ...

Co je to za divný obraz
který se mnou stárne
nevěděl jsem, že i v rámech
je čas ten co vládne

A tak se ti objevila
kolem očí vráska
z mého hrdla vydrala se
zubní samohláska

Vzal jsem si ji rychle k sobě
a každý den další
ty jsi stále stejně krásná
já jsem dvakrát starší
Autor fxrro1, 28.07.2009
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: BERYL.K, Tanzania
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty vrásky napneme do rámu...ST

30.07.2009 22:31:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí